TOUR-BO

Landdistrikternes Fællesråd arbejder sammen med kommuner og andre aktører på tværs af den dansk-tyske grænse for at udvikle og styrke bæredygtig turisme i landdistrikter.

TOUR-BO (Tourism Cross-Border) er et dansk-tysk Interreg-projekt, der har til formål at fremme en bæredygtig turismeudvikling med fokus på natur, kultur og gastronomi. Projektet skal øge vækst og beskæftigelse indenfor turismeerhvervet på begge sider af grænsen, særligt i landdistrikter og på øer.

Landdistrikternes Fællesråd er én blandt ni partnere i projektet. Fællesrådet er særligt engageret i at styrke det tværsektorielle samarbejde blandt turismeaktører i forbindelse med udvikling af nye turismetiltag. Her står vi bag publikationen om samskabelse Bæredygtig turisme – vi udvikler fremtiden sammen, som blev præsenteret på et webinar med oplæg af Professor Anne-Mette Hjalager og best-practice cases. 

Derudover samarbejder Landdistrikternes Fællesrådet med lokale madaktører og -netværk om at udvikle et gastronomisk, digitalt Ø-PAS® for udvalgte danske og tyske øer. Det gastronomiske Ø-PAS® er en del af velkendte rødbedefarvede Ø-PAS® med lokale historier og smagsprøver på skønne madoplevelser, der venter på øerne. Bliv inspireret til øhop, hvor de kulinariske oplevelser er i centrum her.

Projektet løb frem til midt 2022 og er i dag afsluttet.

Læs mere om projektet her

Landdistrikternes Fællesråd
Pakhusvej 3, 1
8382 Hinnerup

Email: mail@landdistrikterne.dk
Tlf. 61 31 36 36

Mandag – torsdag kl. 9.00 – 15.00
Fredag kl. 9.00 – 14.00

Tilmeld dig vores nyhedsmail