Pressemeddelelser

Dette er pressemeddelelses arkivet. Bladre, søg eller vælg et dato interval.

Vælg et dato interval:
Kom med til konference om crowdfunding i landdistrikterne
Hvordan kan vi øge mængden af risikovillig kapital uden for landets største byer ved at bygge på landdistrikternes egne styrker? Sådan lyder omdrejningspunktet i projektet Crowdfunding i Landdistrikterne, der nu afsluttes med en national konference på Christiansborg.
Presseinvitation: Konference om fremtidens øer
Temaer som grøn omstilling, bæredygtig ø-turisme, nye ø-erhverv, foreningsildsjæle og crowdfunding er på programmet, når konferencen om fremtidens øer løber af stablen fredag og lørdag på Samsø Energiakademi.
Fællesskab i overflod til prisoverrækkelse i Stjær
Bedømmelseskomitéen var lørdag d. 2. oktober tilbage i landsbyen Stjær, der med stor ståhej markerede sin fornemme titel som Årets Landsby 2021
Landdistrikternes Fællesråd og Danske Medier: Christiansborg må sikre klarhed om ugeavisernes økonomi
Ugeaviser i hele landet risikerer at måtte dreje nøglen om som følge af de udskudte medieforhandlinger. Et stort tab for lokaldemokratiet og den lokale nyhedsdækning. Sådan lyder den fælles udmelding fra Landdistrikternes Fællesråd og Danske Medier, der efterlyser klarhed om ugeaviserne økonomi.
Landdistrikter: Ny landbrugsaftale sikrer arbejdspladser i landdistrikterne
Landdistrikternes Fællesråd roser den nye landbrugsaftale, der med et bredt politisk flertal sikrer stabilitet for landbruget og holder hånden under arbejdspladser i landdistrikterne.
På jagt efter konkurrencedygtige oplevelser for turister
Hvad skal det koste? Hvordan tilfører jeg oplevelserne magi? Og hvordan får jeg markedsført mig bedst? Det var nogle af de spørgsmål, sjællandske turismeaktører ledte efter svar på, da de deltog i den første workshop i React 1.2-forløbet på Egholm Museum.
Landdistrikter med nyt udspil: Fremtidens sundhedsvæsen skal indrettes med nærhed som bærende princip
Der skal være adgang til nære sundhedstilbud af høj kvalitet i hele landet. For sundhedsvæsenet er rykket for langt væk fra borgerne i landdistrikterne. Sådan lyder det fra Landdistrikternes Fællesråd, der med nyt udspil vil sikre gode, nære sundhedstilbud i hele Danmark.
Presseinvitation: Prisoverrækkelse Årets Landsby 2021
Landsbyen Stjær syd for Galten i Skanderborg Kommune er Årets Landsby 2021. Det skal fejres lørdag d. 2. oktober, hvor bedømmelseskomitéen atter skal besøge landsbyen – denne gang for at overrække prisen for Årets Landsby 2021.
Crowdfunding event på Tøystrup Gods i Faaborg-Midtfyn
Iværksættere, fagfolk eller blot nysgerrige inviteres til event om crowdfundings potentialer som finansieringsmulighed som del af nationalt projekt.
Presseinvitation: Landdistriktsforskningens Dag 2021
Videnskab møder praksis til Landdistriktsforskningens Dag torsdag d. 16. september i Odder. Formålet er at skabe nærhed, sammenhæng og bæredygtig udvikling i landdistrikterne via dialog mellem videnskaben og den praksisnære virkelighed.