Pressemeddelelser

Dette er pressemeddelelses arkivet. Bladre, søg eller vælg et dato interval.

Vælg et dato interval:
Ingen Fiskeristyrelse i sigte til Nordjylland: Regeringen dropper planer om at udflytte 250 arbejdspladser
Danmarks største fiskeriregion får ikke lov at huse Fiskeristyrelsen alligevel. Det på trods af at den nuværende forvaltning har fået stor kritik
Landsforeningen for Landboturisme melder sig ind i Landdistrikternes Fællesråd
Øget synlighed og forhåbentlig flere samarbejdspartnere. Sådan lyder ønskerne til medlemskabet af Landdistrikternes Fællesråd fra Landsforeningen for Landboturisme, der har meldt sig ind i fællesrådet pr. 1. januar 2020.
Erfaringer fra lokalt erhvervsnetværk: Virksomhederne vil have her-og-nu-relevans frem for uforpligtende netværk
Erhvervsnetværket 4000Nord har netop afsluttet et to-årigt projekt, hvori de har gjort sig nogle dyrebare erfaringer om de erhvervsdrivende i et landdistrikt nordøst for Roskilde. Resultaterne vil de gerne dele med omverdenen.
Landdistrikter: Styrk det nære politi og genindfør landbetjenten
Flere nærpolitistationer og en genindførelse af den gamle landbetjent. Sådan lyder anbefalingerne fra Landdistrikternes Fællesråd forud for forhandlingerne om en ny politireform.
Nyt forsøgsprojekt viser vejen for erhvervsudvikling i den moderne landsby
Fremtidens landsby kan ikke vente på, at erhvervsudviklingen kommer til den. En moderne landsby må skabe den selv. Et netop afsluttet forskningsprojekt giver et bud på, hvordan landsbyernes ildsjæle kan skabe økonomisk og erhvervsmæssig udvikling.
Landdistrikternes Fællesråd konstituerer bestyrelse
Der er kendte ansigter på nye pladser, efter bestyrelsen for Landdistrikternes Fællesråd mandag konstituerede sig selv på ny.
Nye millioner på vej til grøn omstilling og bæredygtig udvikling i landdistrikterne
Så er der 10 millioner kroner på spil til grønne projekter i landdistrikterne. Erhvervsministeriet har nemlig åbnet for ansøgninger til forårets landdistriktspulje. Landdistrikternes Fællesråd glæder sig over det grønne fokus.
Landdistrikter om udligningsudspil: Gode elementer, men også bekymringer
Regeringen fremlagde torsdag et udligningsudspil. Landdistrikternes Fællesråd glæder sig over en række gode elementer i udspillet, men er fortsat bekymret for serviceniveauet i en række kommuner og ser frem til, at regeringen fremlægger de nærmere beregninger.
Grænseoverskridende projekt sætter bæredygtig turisme i landdistrikterne på dagsordenen
Turismeaktører fra Danmark og Tyskland samledes tirsdag på Sydals for at diskutere bæredygtig turisme i landdistrikterne til opstartsevent for det grænseoverskridende turismeprojekt TOUR-BO.
Forenet Kredit melder sig ind i Landdistrikternes Fællesråd
Foreningen Forenet Kredit, hvis medlemmer er kunderne i Nykredit og Totalkredit, melder sig ind i Landdistrikternes Fællesråd for at styrke arbejdet med at sikre udvikling på landet
1 2