Pressemeddelelser

Dette er pressemeddelelses arkivet. Bladre, søg eller vælg et dato interval.

Vælg et dato interval:
Presseinvitation: Prisoverrækkelse Årets Landsby 2020
Landsbyen Haastrup i Faaborg-Midtfyn Kommune er Årets Landsby 2020. Lørdag den 26. september tager bedømmelseskomitéen til den sydfynske landsby for at overrække prisen.
Landdistrikter holder kontakt med video under coronakrisen
Coronakrisen har ændret danskernes digitale forbrug. En ny undersøgelse fra Landdistrikternes Fællesråd og Dansk Energi viser, at videokommunikation var en altafgørende livline for kommunerne i landdistrikterne under nedlukningen i Coronakrisen i foråret.
Haastrup er Årets Landsby 2020
Et stærkt foreningsliv, stor tiltro til andelstanken og en masse handlekraftige borgere fik overbevist dommerkomitéen om Haastrups værd som Årets Landsby 2020.
Fristen nærmer sig: Landsbytopmøde 2020 sætter fokus på grøn omstilling
Der er stadig få ledige pladser til Landsbytopmøde 2020, som afholdes d. 21. september på Økologiens Have i Odder. Tilmeldingsfristen er fredag d. 18. september, kl. 12.
Årets Landsby 2020: ”Her bor vi med vilje”
Coronapandemien kom tæt på i den lille by Borris i Vestjylland, der stadig kæmper for at få alle mand igennem. De har skabt utallige digitale frirum for store følelser og små fællesskaber, som blev præsenteret for bedømmelseskomitéen i Årets Landsby fredag eftermiddag.
Endelave er Årets Ø 2020/2021
Endelave fik kamp til stregen, men løber nu med titlen som Årets Ø 2020/2021.
Årets Landsby 2020: ”Vi er ikke særlig mange mennesker, men vi fylder meget i landskabet”
Under mantraet ”Ingen kan alt, men alle kan noget, og sammen kan vi mest” har den lille landsby Bjergsted brugt krisen til at komme endnu tættere på hinanden. Søndag bød landsbyen velkommen til bedømmelseskomitéen bag Årets Landsby.
Årets landsby 2020: ”Vi er et fællesskab, der blomstrer – især i krisetider”
Bedømmelseskomitéen i Årets Landsby var søndag formiddag på besøg hos den fynske finalist Haastrup, der med fællesskab og fællessang fortryllede alle fremmødte.
Landdistrikter: Dyrere bilkørsel kan skævvride Danmark 
Dyrere brændstof, vejafgift og tilskud til elbilsejere. Sådan lyder et udpluk af de forslag Bilkommissionen fremlagde mandag. Det må ikke blive en skjult skat til landdistrikterne, mener Landdistrikternes Fællesråd.
Presseinvitation: Bedømmelseskomité på besøg hos finalist til Årets Landsby 2020
Jagten på Årets Landsby 2020 er i fuld gang. Fredag besøger bedømmelseskomitéen en af finalisterne til prisen, nemlig landsbyen Borris i Ringkøbing-Skjern Kommune.
1 2