Pressemeddelelser

Dette er pressemeddelelses arkivet. Bladre, søg eller vælg et dato interval.

Vælg et dato interval:
Medlemmerne får ordet: Kalundborg-modellen handler om at spille hinanden gode – og løse problemerne i fællesskab
Det handler om at udnytte enhver mulighed, man får, lyder det fra Kalundborgs borgmester, Martin Damm. Kommunen har haft stor succes med at indgå i et tæt samarbejde med lokale virksomheder, nationale uddannelsesinstitutioner og a-kasser for at lokke arbejdskraft til.
Fremtidens landsbykøbmand er borgerfinansieret
Borgerfinansierede købmænd er et nyttigt værktøj til at sikre landsbyernes dagligvarebutikker, lyder det fra flere kanter. Lørdag åbner endnu en borgerfinansieret købmand i landsbyen Asp i Struer Kommune. Flere er på vej.
Her er finalisterne til Årets Landsby
Så er jagten på vinderen af Årets Landsby 2019 for alvor i gang. Tre finalister er fundet, og nu tager bedømmelseskomitéen på besøg.
Landsbyer samles til to topmøder
Ildsjæle, foreningsrepræsentanter og kommunale embedsfolk mødes, når Landdistrikternes Fællesråd afholder landsbytopmøder i Vissenbjerg på Fyn og Vestervig i Nordjylland.
Småøer på charmeoffensiv: Kom og besøg os, kære turister
Nye reklamevideoer fra Mandø, Fejø, Aarø, Orø, Anholt og Fur skal få flere turister til at tage på ø-hop med Ø-passet.
Ø-turismedag 2019: Sådan styrker vi ø-turismen i Danmark
Landdistrikternes Fællesråd inviterer i samarbejde med Partnerskab for Dansk Ø-turisme til Ø-turismedagen 2019, der er målrettet øboer, destinationsselskaber og turismeaktører.
Turistboom på danske øer: Ø-pas bliver revet væk
Succesen med Ø-passet fortsætter. Øerne melder om flere danske og udenlandske turister, højere omsætning og fulde færgeafgange.
Sommerlukket i Landdistrikternes Fællesråd
Landdistrikternes Fællesråds sekretariat er lukket i sommerferien.
Kom til næste møde i Netværk for Landdistriktskoordinatorer
Arbejder du med landdistriktsudvikling, og ønsker du at få ny viden og inspiration til udvikling af landdistrikterne i kommunen, så tilmeld dig næste møde i Netværk for Landdistriktskoordinatorer den 29. august i Varde.
Bor du i Årets Landsby 2019?
Fristen for indstilling af kandidater til Årets Landsby 2019 er forlænget til den 1. august 2019, så skynd dig at send din indstilling. Til september bliver det 23. gang, at Landdistrikternes Fællesråd og Landsbyerne i Danmark kårer Årets Landsby. Sidste år blev det Fejø, der beviste, at frivillighed og sammenhold kan føre en hel landsby til tops.
1 2