Pressemeddelelser

Dette er pressemeddelelses arkivet. Bladre, søg eller vælg et dato interval.

Vælg et dato interval:
Politiske ambitioner til trods: Unge søger stadig mod studiemiljøer i de største studiebyer
En risiko for at gøre hele samfundet fattigere, kalder formanden for Landdistrikternes Fællesråd den kedelige tendens.
Landdistriktsforskningens Dag forener videnskab og praksis
Videncenter for Landdistrikter inviterer til Landdistriktsforskningens Dag 16. september kl. 10-15:30 i Kulturkøkkenet Odder. Dagen sætter fokus på, hvordan videnspotentialet i landdistrikterne kan udnyttes, samt hvordan praktikere i højere grad kan tage landdistriktsforskningen i brug.
Her er finalisterne til Årets Landsby 2021
Nye bo- og arbejdsfællesskaber, digital kirkekaffe og grønne handleplaner sikrede en finaleplads til Broagerland, Skovsgård og Stjær i Årets Landsby 2021
Gratis færger til danske øer vil sætte skub i ø-turisme
For at booste ø-turismen bliver det igen i år muligt at sejle gratis med færgerne for gående, cyklister og bilister med handicapparkeringskort. Landdistrikternes Fællesråd, Danske Rederier og transportministeren håber, at danskerne igen i år vil tage godt imod muligheden.
Konference sætter fokus på demokratisk og grøn erhvervsudvikling i landdistrikterne
Nu har du chancen for at blive klogere på, hvordan man kan koble den grønne omstilling med demokratisk ejerskab og skabe ny erhvervsudvikling i landdistrikterne. Landdistrikternes Fællesråd og Tænketanken Demokratisk Erhverv inviterer nemlig til en konference om grøn og demokratisk erhvervsudvikling.
Ny infrastrukturaftale vil skabe et mere sammenhængende land
Den nye aftale om fremtidens infrastruktur kommer til at binde landet bedre sammen, mener Landdistrikternes Fællesråd.
Landdistrikter: Historisk aftale vil skabe flere decentrale uddannelsesmuligheder
Der er fortsat opbakning til regeringens decentraliseringmanøvre på uddannelsesområdet, som fredag blev forhandlet på plads. Ifølge Landdistrikternes Fællesråd tegner planen godt for unges muligheder for at tage en uddannelse.
Svar retur fra Landdistriktspuljen: Millioner på vej til udviklingsprojekter i landdistrikterne
I dag får 42 ansøgere til Indenrigs- og Boligministeriets Landdistriktspulje positivt svar på deres ansøgning. Projekterne fordeler sig over landdistrikter, områder med vindmøller og de danske småøer.
Ø-PAS lancerer ny strategi
Kribler det i fingrene for at få sand mellem tæerne og glasklart badevand? Besøg en af de mange Ø-PAS-forhandlere for at få inspiration til, hvordan din næste ø-ferie kan se ud.
Ærø Eksperimentet: Vi står sammen om at skabe en grønnere fremtid
Hvordan kan jeg som borger sænke mit CO2-udslip? Maja og Louise tager Ærøs borgere i hånden, så de i fællesskab kan blive bedre til at anvende og genanvende ressourcer for at nå CO2-målsætning