Nyt magasin for landdistrikter

Ord former verden, men handling skaber den. Det er overskriften på første udgave af Landdistrikternes Fællesråds nye magasin, der udkommer mandag til Erhvervsministeriets landdistriktskonference i Vingsted ved Vejle.

Der bliver sagt og skrevet meget om landdistrikterne. Derfor udgiver Landdistrikternes  Fællesråd et nyt magasin, hvor man kan blive klogere på aktuelle tendenser og nye politiske fokusområder.

Man kan fx læse et nyt afsnit af #Viudviklerpålandet-serien, som denne gang handler om virksomheden Andersen Winery, der med støtte fra LAG Djursland har skabt en erhvervssucces i Knebel på Mols. 

Derudover kan man læse et tiltrædelsesinterview med erhvervsminister Simon Kollerup (S), hvor han bl.a. fortæller, hvilken betydning hans opvækst i fiskerlejet Lild Strand i toppen af Thy har for hans virke som minister, samt hvilke initaitiver regeringen forventer at iværksætte for at skabe liv, udvikling og arbejdspladser i alle dele af landet. 

I magasinet kan man også få et indblik i en ny rapport, som er udarbejdet af kommunikationsbureauet HASS & Q i samarbejde med Landdistrikternes Fællesråd og omhandler lokale virksomheders betydning for et lokalområdes brand. 

Der er også et afsnit af serien Medlemmer får ordet, hvor Kalundborg Kommunes borgmester Martin Damm (V) fortæller om kommunens arbejde med at indgå i et tæt samarbejde med lokale virksomheder, nationale uddannelsesinstitutioner og a-kasser for at lokke arbejdskraft til.

Læs magasinet her.

Magasinet udgives på Erhvervsministeriets landdistriktskonference, der afholdes mandag den 28. oktober 2019 i Vingsted ved Vejle. Temaet for konferencen er bæredygtighed. 

Kontaktpersoner

Eva Østergaard, pressemedarbejder i Landdistrikternes Fællesråd, tlf. 53 85 01 36, mail: eoe@landdistrikterne.dk

Landdistrikternes Fællesråd
Pakhusvej 1-3
8382 Hinnerup

Email: mail@landdistrikterne.dk
Tlf. 61 31 36 36

Mandag – torsdag kl. 9.00 – 15.00
Fredag kl. 9.00 – 14.00

Tilmeld dig vores nyhedsmail