Sustainability and Accessibility in Tourism

Gratis ekskursion den 9. november – bliv skarpere på bæredygtig og tilgængelig turisme. Oplev hvordan to ambitiøse hotelejere i Slesvig-Holsten har arbejdet med at gøre deres forretning mere bæredygtig igennem flere år og få råd til, hvordan du arbejder med handicaptilgængelighed i din turismevirksomhed.

Ekskursionen, som er arrangeret som en del af det dansk-tyske EU-projekt TOUR-BO, sætter fokus på bæredygtig og handicaptilgængelig turisme. Dagen byder på besøg hos to hoteller i Slesvig-Holsten, som har arbejdet med at gøre deres forretning mere bæredygtig gennem flere år, samt oplæg fra eksperter i tilgængelig turisme. Ekskursionen er gratis og finder sted i området mellem Kieler Förde og Lübecker Bucht. I løbet af dagen vil der være frokost og en tre-retters middag efter feinheimisch’ standard, hvilket betyder, at råvarerne lever op til bestemte bæredygtighedskrav. Læs mere om Feinheimisch her.

Deltagere fra Danmark tilbydes desuden en gratis overnatning fra den 9.-10. november på Hotel Birke i Kiel. Gå til Hotel Birkes hjemmeside her.

Se program for dagen her: Invitation Excursion.

Der vil i løbet af dagen være en tolk til stede, som oversætter fra tysk til dansk.

Deadline for tilmelding er den 20. oktober. Du tilmelder dig ved at sende en mail til oliver.bach@kreis-ploen.de. Der er et begrænset antal pladser.

Læs mere om det dansk-tyske Interreg projekt, TOUR-BO, her.

Landdistrikternes Fællesråd
Pakhusvej 1-3
8382 Hinnerup

Email: mail@landdistrikterne.dk
Tlf. 61 31 36 36

Mandag – torsdag kl. 9.00 – 15.00
Fredag kl. 9.00 – 14.00

Tilmeld dig vores nyhedsmail