React 1.2.

React1.2 er et dansk-tysk Interreg-projekt, som har dedikeret en særlig pulje til oplevelses- og turismevirksomheder i landdistrikter. Projektet har til formål at tiltrække flere aktive og pengestærke turister til destinationer i Region Sjælland, Region Syddanmark og den tyske grænseregion.

React 1.2 er et dansk-tysk Interreg-projekt, som har dedikeret en særlig pulje til oplevelses- og turismevirksomheder i landdistrikter. Projektet har til formål at tiltrække flere aktive og pengestærke turister til destinationer i Region Sjælland, Region Syddanmark og den tyske grænseregion.

Projektet tager afsæt i de magiske ferieoplevelser, der venter, når man som turist besøger vores kystnære områder og landdistrikter.  Her skal de lokale oplevelsesvirksomheder arbejde med at udvikle og forbedre produktdesign og samarbejde på tværs om nye produkter og pop up-events.

Da en ferie som regel begynder ved planlægningen derhjemme, vil det første møde ofte være digitalt, fx et besøg på en hjemmeside eller et tip på Facebook. Det gælder derfor om at have en digital synlighed, som giver gæsten lyst til at læse mere, tilmelde sig et nyhedsbrev, eller endnu bedre booke en oplevelse eller overnatning med det samme.

Læs mere om projektet på REACTs hjemmeside her

Digital Academy – Gør din virksomhed synlig med data og kundetyper

Landdistrikternes Fællesråd afholder i samarbejde med Destination Fyn workshopforløbet “Digital Academy – Gør din virksomhed synlig med data og kundetyper”. Forløbet er det tredje af i alt tre, hvoraf de to første blev afholdt på henholdsvis Lolland-Falster og Møn. 

Dette sidste forløb henvender sig til fynske turismeaktører, der ønsker at skabe større synlighed omkring eksempelvis deres spisested, forretning eller overnatningssted. De fynske turismeaktører vil få konkret viden og værktøjer til, hvordan de kan skabe synlighed ved at bygge bro mellem deres data og markedsføringstiltag. Deltagerne får indblik i, hvordan de  laver en effektiv markedsføring samt svar på, hvorfor bestemte tiltag virker særligt godt.

Forløbet består af to dele, den ene del løber over foråret 2022 og den anden del i efteråret 2022.

For at læse mere – og for tilmelding – følg dette link.

React 1.2 løber frem til og med 2022, og Landdistrikternes Fællesråd arbejder på dansk side sammen med Erhvervshus Sjælland og Holbæk Kommune. På tysk side er partnerne Ostsee – Schleswig-Holstein, Stadt Fehmarn og WFA, Kreis Plön.

Landdistrikternes Fællesråd
Pakhusvej 1-3
8382 Hinnerup

Email: mail@landdistrikterne.dk
Tlf. 61 31 36 36

Mandag – torsdag kl. 9.00 – 15.00
Fredag kl. 9.00 – 14.00

Tilmeld dig vores nyhedsmail