React 1.2.

React1.2 er et dansk-tysk Interreg-projekt, som har dedikeret en særlig pulje til oplevelses- og turismevirksomheder i landdistrikter. Projektet har til formål at tiltrække flere aktive og pengestærke turister til destinationer i Region Sjælland, Region Syddanmark og den tyske grænseregion.

React 1.2 er et dansk-tysk Interreg-projekt, som har dedikeret en særlig pulje til oplevelses- og turismevirksomheder i landdistrikter. Projektet har til formål at tiltrække flere aktive og pengestærke turister til destinationer i Region Sjælland, Region Syddanmark og den tyske grænseregion.

Projektet tager afsæt i de magiske ferieoplevelser, der venter, når man turist besøger vores kystnære områder og landdistrikter.  Her skal de lokale oplevelsesvirksomheder arbejde med at udvikle og forbedre produktdesign og samarbejde på tværs om nye produkter og pop up-events.

Da en ferie som regel begynder ved planlægningen derhjemme, vil det første møde ofte være digital, fx et besøg på en hjemmeside eller et tip på Facebook. Det gælder derfor om at have en digital synlighed, som giver gæsten lyst til at læse mere, tilmelde sig et nyhedsbrev, eller endnu bedre booke en oplevelse eller overnatning med det samme.

De deltagende virksomheder får et gratis tjek af deres hjemmeside med efterfølgende 1:1 sparring om, hvad der kan arbejdes med digitalt for at øge chancen for en booking eller et salg. Dette tilbud indgår i et samlet workshop-forløb, hvor virksomhederne går sammen i innovationsnetværk om netop at styrke både produkt og synlighed.

Turismeforsker Jens Friis Jensen har været med til at udvikle forløbet og vil være gennemgående i undervisningen sammen med et hold af eksperter inden for oplevelsesdesign, kommunikation, analyse og optimering af hjemmesider.

I efteråret 2021 afholdes et workshopforløb omkring Istidsruten på Sjælland. I starten af 2022 skydes et workshopforløb i gang for virksomheder på Lolland Falster og Møn. Ansøgningsfristen er den 1. november 2021.

Læs mere om projektet og muligheden for deltagelse på REACTs hjemmeside her

Projektet løber frem til og med 2022, og Landdistrikternes Fællesråd arbejder på dansk side sammen med Erhvervshus Sjælland og Holbæk Kommune. På tysk side er partnerne Ostsee – Schleswig-Holstein, Stadt Fehmarn og WFA, Kreis Plön.

 

Landdistrikternes Fællesråd
Rådhusgade 100
8300 Odder

Email: mail@landdistrikterne.dk
Tlf. 61 31 36 36

Mandag – torsdag kl. 9.00 – 16.00
Fredag kl. 9.00 – 14.00

Tilmeld dig vores nyhedsmail