Landdistrikterne får ny sekretariatschef

Landdistrikternes Fællesråd har ansat Allan Andersen som ny sekretariatschef.

Der er nu sat navn på stillingen som chef for Landdistrikternes Fællesråds sekretariat i Egtved. Det bliver den 50-årige Allan Andersen, som kommer fra en stilling i Dansk Transport og Logistik, hvor han har siddet som kontorchef i de seneste tre år. Han kender dog Landdistrikternes Fællesråd ganske godt, da han har beskæftiget sig indgående med landdistriktsudvikling i flere år.  

Allan Andersen overtager jobbet efter den mangeårige sekretariatschef Kirsten Bruun, som har valgt at træde et skridt tilbage og fortsætte som seniorkonsulent i organisationen.

Formanden for Landdistrikternes Fællesråd, Steffen Damsgaard, begrunder valget af ny sekretariatschef således: “Allan Andersen har en både stor og bred ledelseserfaring, mange relevante organisatoriske kompetencer, et indgående kendskab til landdistrikternes udfordringer og ikke mindst et brændende engagement. Vi har i bestyrelsen fuld tillid til, at Allan Andersen kan viderudvikle organisationen, og sikre at vores 2020-strategi bliver implementeret“.

Landdistrikternes Fællesråd er en partipolitisk neutral interesseorganisation etableret i 1998. Organisationen tæller 40 danske land- og yderkommuner, flere virksomheder og landsdækkende organisationer samt en lang række landsbyer. 

Kontaktpersoner

Steffen Damsgaard 51740062 formand@landdistrikterne.dk Formand
Noa Jankovic 71708249 noa@landdistrikterne.dk Pressechef