Ø-PAS®

Ø-PAS® er din guide til det danske ørige fyldt med inspiration og fakta om de danske øer. Her kan du blandt andet finde kort over de enkelte øer samt oplysninger om færger, overnatning og oplevelser. Med Ø-PAS® i baglommen får du og din familie mulighed for at samle på “ømærker” og på den måde gøre jeres øferie i Danmark endnu sjovere.

Tag på ø-ferie og få eventyr med ro på

Ø-PAS er en guide til 39 danske øer med broforbindelse.
I det rødbedefarvede hæfte er hver ø præsenteret med kort, foto og en guide til, hvad der kan ses og opleves på øen.  Du finder også et blankt felt for hver ø, hvor du med de særlige stempelstationer kan fremkalde et unikt stempel fra den enkelte ø. Læs mere om stempelstationerne og de unikke Ø-stempler i hæftet.

Få mere inspiration 

Uberørt natur, gastronomiske oplevelser, Danmarks bedste sandstrande…

Uanset hvad du drømmer om er der en ø, der passer til dig. Hvorfor ikke bytte lufthavne og lange flyvetider ud med et eventyr med ro på – i den danske baghave? Det danske ørige rummer et skatkammer af gode oplevelser, der er kun en færgeoverfart væk.

Besøg en af de 39 øer i Ø-PAS, indsaml stempler derfra og vær helt sikker på at komme hjem med gode minder i rygsækken.

Sæt hverdagen på pause og kom afsted, eller fortab dig i Øhoppernes oplevelser med Ø-PAS, som løbende bliver delt på sociale medier. Du kan følge med både på Facebook og på Instagram og uploade dine egne bedste ferieminder fra ferie i ø-tempo.

Følg os lige her 👇

Få mere at vide

Siden februar 2018 har Landdistrikternes Fællesråd drevet Ø-passet, der er en guide til de danske øer med gode råd, kort og oplysninger om de enkelte øer. Ø-PAS blev oprindeligt udviklet i regi af Sammenslutningen af Danske Småøer. 

I dag drives Ø-PAS i samarbejde med Partnerskab for Dansk Øturisme bestående af Sammenslutningen for Danske Småøer, Færgesekretariatet, De Samvirkende Købmænd, Danske Rederier, FOOD Organisation of Denmark og Danske Destinationer.

Se Ø-PAS som digital bladrefil her: 

Få dit Ø-PAS her
Find nærmeste stempelstation

Landdistrikternes Fællesråd
Rådhusgade 100
8300 Odder

Email: mail@landdistrikterne.dk
Tlf. 61 31 36 36

Mandag – torsdag kl. 9.00 – 16.00
Fredag kl. 9.00 – 14.00

Tilmeld dig vores nyhedsmail