Skiltekage i Viborg Amt

Skiltekage fører til ny alliance
i Viborg Amt

En blomsterbinders tre år lange kamp mod Viborg Amt om lov til at sætte et henvisningsskilt op på Hovedvej 16 har nu ført til en ny alliance, der skal bedre vilkårene for erhvervsdrivende i Viborg Amts landdistrikter.

Invitationen fra blomsterbinder Birthe Ladefoged og amtsrådsmedlem Inger Støjberg (V) d. 19. april lød på “Skiltekage” og en diskussion om fremtidsudsigterne for de erhvervsdrivende på landet.

“Vi har dannet et lille udvalg med repræsentanter for turistforeningen, Sammenslutningen af Erhvervsråd i Viborg Amt, Landsforeningen af Landsbysamfund, amts- og byråd og for de erhvervsdrivende på landet,” fortæller Birthe Ladefoged.

“Vi vil i fællesskab lægge pres på amtets politikere for at få dem til at løsne den meget stramme politik, de fører overfor os, der driver erhverv uden for byområderne. Det kan ikke passe, at man skal kæmpe i mere tre år for at få et henvisningsskilt, så kunderne kan finde ens forretning – eller at amtet i detaljer skal bestemme sammensætningen af vareudbuddet i en gårdbutik, samtidig med at de siger, de vil støtte udviklingen i landdistrikterne.”

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder-2008, Nyhedsbrev. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *