Nyheder fra skovene

Her kommer de seneste nyheder fra de danske skove.
DANSK SKOVFORENINGEN OG SYDSVERIGES SKOVEJERE GÅR I SAMARBEJDE Skovforeningen vil melde sig ind i Södra, og dermed tilbyde sine medlemmer mærkbare fordele, fx for afsætningen af nåletræ. Resten af 2007 vil Skovforeningen og Södra bruge på at udrede de praktiske og juridiske spørgsmål i det nærmere samarbejde.
http://www.skovforeningen.dk/Default.asp?m=224&newsid=956

GASSEN PÅ RETRÆTE
I 25 år har naturgas bremset udbredelsen af træenergi i Danmark. I 25 år har naturgas bremset for udbredelsen af træenergi i Danmark. Nu lover DONG at de ikke længere vil stille sig i vejen for grøn energi. Men Folketinget bør alligevel ændre den dybt forældede lov.
Læs mere på http://www.skovforeningen.dk/Default.asp?m=224&newsid=950

SKOVEN NU – JUNI
Hylden med sin dejlige duft af sommer har inspireret mange. Hvis du kigger godt efter når hyldeblomsterne springer ud omkring Sankt Hans, kan du være heldig at se Hyldemor som H.C. Andersen så hende.
Læs mere på http://www.skovforeningen.dk/Default.asp?m=45

FØLG MED I SKOVEN HELE ÅRET – PÅ ÅRSTIDSHJULET Årstidshjulet er et nyt redskab fra Skoven i Skolen – se det selv og brug det på www.aarstidshjulet.dk. Årstidshjulet er fyldt med ideer til både sjove og faglige aktiviteter der inddrager natur, skov, skovbrug og jagt. Det er skrevet for skoler der vil planlægge udeundervisning eller udeskole – og for alle der blot vil følge med i hvad der sker i skoven hvornår.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder-2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *