Landdistriktsudfordringen 2007 – sæt kryds i kalenderen ..

dsc_0044_800x600.jpgLanddistrikternes Fællesråd har hermed fornøjelsen at invitere til den årlig Landdistriktsudfordring – en fantastisk spændende og udfordrende tur, den 4. og 5. oktober 2007. I et samarbejde med Kalundborg Kommune, er der tilrettelagt to dage for landdistriktsmedarbejdere og konsulenter i stat, region og kommune.

De seneste års succesfulde arrangementer har været henlagt til Viborg, Ringkøbing og Tønder, så det var ganske naturligt at vi denne gang besøger det nordvestlige Sjælland og de udfordringer, der byder sig i dette område.

Den første dag tager udgangspunkt i mindre grupper, som skal på opdagelse i landdistriktet i små busser, på gåben eller i fuld galop over markerne. Aftenen giver plads til middag, hygge og underholdning. Dag to er bygget op om et mere traditionelt seminar med spændende indlæg, der tager udgangspunkt i nogle af de mange besøg og temaer, der blev oplevet på dag 1.

Her på hjemmesiden finder du mere information om Udfordringen 2007, hvor program og tilmelding lægges ud inden sommerferien.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder-2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *