Høringssvar vedr. tilskud til børne- og ungdomsaktiviteter

Sendt af Landdistrikternes Fællesråd:
FødevareErhverv har sendt udkast til ny bekendtgørelse om tilskud til børne- og ungdomsaktiviteter i landdistrikterne til høring.

Udkastet til ny bekendtgørelse om tilskud til børne- og ungdomsaktiviteter i landdistrikterne omfatter i forhold til den gældende bekendtgørelse nr. 81 af 14. februar 2008 følgende 3 indholdsmæssige ændringer:

1. I § 1, stk. 4, i bekendtgørelsen udgår bestemmelsen om, at aktiviteter organiseret af politiske partier og deres ungdomsorganisationer ikke er støtteberettiget. Herefter vil tilskudsordningen være åben for alle organisationer m.v.,  forudsat at den aktivitet, der søges om tilskud til, retter sig bredt mod børn og unge i landdistrikterne.

2. I § 8 tilføjes indsatsområdet “Aktiviteter for børn og unge i landdistrikterne, der omhandler demokrati og folkestyre.”

3. I § 6, stk. 3, i bekendtgørelsen tilføjes en bestemmelse om, at ansøgninger omfattende aktiviteter for børn og unge i landdistrikterne, der vedrører kvalitet i fødevarer, smag og ernæring, jf. § 8, nr. 1, og ansøgninger omfattende aktiviteter for børn og unge i landdistrikterne, der vedrører bevægelse, motion og sundhed, jf. § 8, nr. 2, prioriteres forud for andre ansøgninger.

Læs Landdistrikternes Fællesråds høringssvar her
 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder-2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *