Græsrødderne fastlægger Gives landdistriktspolitik

8 borgermøder over hele Give kommune med i alt 400 aktive deltagere er nu mundet ud i en ønskeliste til en landdistriktspolitik for Give kommune. Ønskelisten, der er udformet som et udviklingstræ, kan ses på www.give.dk under aktuelt/landdistriktspolitik. Nu er man klar til 2. etape af arbejdet.
“Med udviklingstræet har vi samlet og struktureret alle de ideer og forslag, der er kommet ind på de otte borgermøder,” forklarer informationskonsulent Annemarie Kruuse fra Landdistrikternes Fællesråd: Hun har været oplægsholder og processtyrer på borgermøderne.
“Nu skal vi nedsætte en koordinationsgruppe og en lang række arbejdsgrupper, som tager fat på de enkelte områder og udarbejder et konkret forslag til Give Kommunes landdistriktspolitik.”

Arbejdsgrupperne skal være færdige med deres forslag til landdistriktspolitikken til maj, hvorefter forslaget går til politisk behandling i byrådet og forhåbentlig kan vedtages umiddelbart efter sommerferien.

“Sideløbende med at grupperne arbejder resten af vinteren og foråret, skal vi skrive en manual, “Fra tanke til handling” om, hvordan man udarbejder en landdistriktspolitik,” siger Annemarie Kruuse, der glæder sig over at borgerne i Give har bakket så flot op om projektet.

Det er Borgerforeningernes Samarbejdsudvalg for Give Kommune, der har taget initiativ til arbejdet med landdistriktspolitikken. Det støttes af Give Kommune og Indenrigsministeriet.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder-2008, Nyhedsbrev. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *