Forslag til Den regionale udviklingsplan for Region Midtjylland

Region Midtjylland skriver:
Regionsrådet for Region Midtjylland besluttede den 12. december 2007 at sende forslag til Den regionale udviklingsplan for Region Midtjylland i høring.
Høringsfasen løber i otte uger til den 3. marts 2008. Forslaget kan ses i sin fulde længde på hjemmesiden www.rm.dk/regional+udvikling/den+regionale+udviklingsplan, hvor det også er muligt at indsende høringssvar.
Efter høringsfasen vil regionsrådet behandle de indkomne høringssvar, inden udviklingsplanen vedtages endeligt på regionsrådsmødet den 21. maj 2008.”En international vækstregion i et sammenhængende Danmark” er den overordnede vision for udviklingen de næste 20-25 år i den midtjyske region.

Forslaget, som bliver sendt i høring, består af:
I Vision – beskriver den overordnede vision for udviklingen i regionen og delvisioner på ni indsatsområder. Inden for hvert område beskrives kort udgangspunktet, den ønskede udvikling og de væsentligste udfordringer samt vigtige skridt på vejen mod målet.
II Redegørelse – beskriver forslag til strategi og anbefalinger, der kan fremme den ønskede udvikling.

Forslaget er blevet til på baggrund af en række møder mellem Region Midtjylland og de 19 kommuner. Vækstforum for Region Midtjylland har bidraget til Den regionale udviklingsplan gennem erhvervsudviklingsstrategien, der sammen med beskæftigelsesrådets beskæftigelsesstrategi og regionsrådets råstofplan og Agenda 21-strategi udgør
en del af grundlaget for udviklingsplanen.
Region Midtjylland står gerne til rådighed for en uddybende præsentation af forslaget. Henvendelse herom kan ske til kontorchef i Regional Udvikling Anders Debel: Anders.Debel@ru.rm.dk eller telefon 87 28 50 80.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder-2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *