ERFA-grupper for ansatte ildsjæle

På de næste fire erfaringsudvekslingsmøder for ansatte ildsjæle – de såkaldte ERFA-møder – der løber af staben i perioden 31. maj til 14. juni, med 1 møde i hver region, vil der være mulighed for at tale direkte med en repræsentant fra FødevareErhverv, idet Direktoratet har indvilliget i at deltage i møderækken. Temaet vil være arbejdet med Landdistriktsprogrammet 2007 – 13 i tiden efter indsendelse af forhåndsgodkendelsen af LAG´s – altså efter 1. juli.

Har man ikke tidligere deltager i ERFA-møderne, er der stadig mulighed for at deltage og medvirke til erfaringsudveksling mellem ansatte kollegaer. Deltagerne er ansat i kommunalt, regionalt, organisatorisk og privat konsulent regi. Tilmelding sker via punktet: Tilmelding, på vores forside af www.landdistrikterne.dk. Her ses både programmet og antallet af tilmeldte.

Dialog og vidensdeling mellem landdistriktsaktørerne er et godt “input” i det daglige arbejde med landdistriktsudvikling.

Vel mødt i Region Nord d. 31.maj, Region Sjælland og Hovedstadsområdet d. 6. juni, Region Midtjylland d. 13. juni og Region Syd d. 14. juni.

Er der spørgsmål, kan henvendelse rettes til kontoret på tlf.: 76 340 352

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder-2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *