Åbning af Landdistrikternes Hus 10. oktober 2008

Det har længe været et stort ønske fra henholdsvis Landdistrikternes Fællesråd og Landsforeningen af Landsbysamfund at etablere et hus på Sjælland, som udgangspunkt for de mange aktiviteter begge organisationer allerede er en del af i regionen.
Det er derfor med stor glæde, at vi den 10. oktober 2008 kan åbne dørene for vores nye faciliteter, der er placeret på Ndr. Farimagsvej i Næstved.
I den forbindelse inviterer vi hermed vore samarbejdspartnere i de østdanske kommuner og i Region Sjælland til en introduktion fredag den 10. oktober 2008.

Program:
10.00 Velkommen og officiel åbning ved Næstved Kommune v/ Borgmester Henning Jensen
10.15 Strategiske indsatsområder og samspilsmuligheder omkring landdistriktsudviklingen v/ formand for Landdistrikternes Fællesråd, Steffen Damsgaard.
10.45 Pause og forfriskning
11.00 Lokalsamfundenes muligheder for samspil omkring den kommunale politik og udvikling v/ formand for Landsforeningen af Landsbysamfund, Ole Olsen.
11.15 Rådgivning og værktøjer. – En kort introduktion af Landdistrikternes Hus i Næstved v/ direktør Carsten Blomberg Hansen og projektleder Trine Testmann.
11.45 Afslutning

Spørgsmål vedrørende arrangementet og tilmelding til Trine Testmann på tt@landdistrikterne.dk, tlf. 76 340 354 eller mobil 29 25 83 89.
Vi håber du/I kan finde tid og motivation til at deltage i vores arrangement, hvor der bliver lejlighed til at høre om det nye Landdistrikternes Hus / Øst.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder-2008. Bogmærk permalinket.

3 svar til Åbning af Landdistrikternes Hus 10. oktober 2008

  1. Pingback: Landdistrikternes Fællesråd » Åbning af Landdistrikternes Hus på Sjælland

  2. Pingback: Landdistrikternes Fællesråd » Åbning af Landdistrikternes Hus på Sjælland

  3. Pingback: Landdistrikternes Fællesråd » Åbning af Landdistrikternes Hus på Sjælland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *