Vi ses på Bornholm

[LDF] Så er det i denne uge, det går løs med Folkemødet på Bornholm. Landdistrikternes Fællesråd glæder sig til at se så mange som muligt i vores telt, som vi i år deler med Bornholmske Borgerforeningers Samvirke,  LAG Bornholm, Mulighedernes Land,  Tænketanken Vores Bornholm og Udvalget for Landdistrikter og Øer.

Kom forbi og få en kop kaffe, eller et glas bornholmsk æblemost og deltag i debatterne, når der diskuteres udvikling i landdistrikterne.

Den første debat i vores telt på Allinge Havn er torsdag den 14. juni kl. 16.30-17.30, hvor Folketingets Udvalg for Landdistrikter og Øer debatterer fremtiden for landdistrikter og øer. Kom og hør partiernes holdninger til fremtiden for landdistrikterne og stil spørgsmål til udvalget.

Landdistrikternes Fællesråd er på Bornholm allerede fra mandag for at gøre klar til det store arrangement. Som sidste år har vi bannere og flag med, så der skulle være god mulighed for at få øje på os. Vi glæder os til at være sammen med det gode folk på Bornholm og være vært for en masse spændende arrangementer.

Vi ses på Allinge Havn!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

1 Response to Vi ses på Bornholm

  1. Pingback: Landdistrikterne.dk / nyhedsmail 8. juni 2012 | Lokalråd 4262 - Et lokalsamfund i udvikling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *