Velbesøgt årsmøde 2012

[LDF] Landdistrikternes Fællesråd havde et rigtig godt årsmøde lørdag den 30. marts 2012. Lidt over 50 personer var mødt op for at høre årets beretning, deltage i debatten, møde ministeren for By, Bolig og Landdistrikter Carsten Hansen (S), netværke og meget andet. Det blev et rigtig godt arrangement med spændende indlæg og en god debat.

På årsmødet blev der valgt tre nye medlemmer til Landdistrikternes Fællesråds bestyrelse: Tina Lis Lauridsen (4H), Carsten Ørting Andersen (LØS) og Ejnar Tylvad fra Danske Landsbyer.

Som tidligere skrevet blev Ejnar Tylvad valgt til formand for udvalget Danske Landsbyer den 17. marts 2012. Formandsposten for Danske Landsbyer blev godkendt på årsmødet. Ejnar træder dermed automatisk ind i bestyrelsen som næstformand.

Vi ønsker de tre nye medlemmer tillykke og velkommen i bestyrelsen. Og vi takker de afgående bestyrelsesmedlemmer, Ole Olsen, Egon Kjær Sørensen og Keld Nielsen, for deres store indsats.

Det blev besluttet, at den fra bestyrelsens side foreslåede kontingentstigning på 3% for 2013 var for lav. Der blev derfor fra årsmødedeltagerne fremsat forslag om højere kontingent. Den foreslåede vedtægtsændring om sekretariatfunktionen blev vedtaget. Referat fra årsmødet lægges på hjemmesiden efter påske.

Minister for By, Bolig og Landdistrikter deltog på årsmødet med et oplæg om nogle af de forskellige områder, som har betydning for udviklingen i landdistrikter og yderområder. Få et indtryk af Carsten Hansens oplæg.

Læs: Årsberetning april 2011 – marts 2012
Se formandens beretning: LDF Årsmøde

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

1 Response to Velbesøgt årsmøde 2012

  1. Pingback: Landdistrikterne.dk / nyhedsmail 3. april 2012 | Lokalråd 4262 - Et lokalsamfund i udvikling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *