Til møde med ministeriet om LAG-program for perioden 2014-2020

[LDF] Den 7. marts 2013 var formand for Landdistrikternes Fællesråd, Steffen Damsgaard, og sekretariatschef, Kirsten Bruun, til møde med ledende medarbejdere i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter omkring LAG-programmet for perioden 2014-2020.

På mødet gav formanden og sekretaristchefen udtryk for LDF’s synspunkter til den kommende LAG-program periode. Synspunkter, som er er formet af de mange input, LDF løbende modtager fra ildsjæle, kommuner, foreninger, ansøgere og LAG-bestyrelser.

Landdistrikternes Fællesråd fremlagde synspunkter omkring: LAG-bestyrelsessammensætning, LAG-størrelser, koordinatorfunktion, vægtning i LAG-programmet (erhverv/beskæftigelse, rammevilkår eller attraktive levevilkår). Vi diskuterede også udviklingsstrategier og graden af samspil til andre strategier og flere andre emner.  

Det var et godt møde med en god diskussion. Landdistrikternes Fællesråd påtænker andre aktiviteter i nær fremtid på vegne af vores medlemmer for at sikre en god udmøntning af den nye LAG-ordning 2014-2020.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.