Stedet Tæller – kom til informationsmøde i Vejle

[Realdania] Den 9. november 2011 inviterer kampagnen Stedet Tæller til informationsmøde for alle interesserede. Stedet Tæller er en Realdania kampagne, som skal styrke og udvikle de stedbundne potentialer, der bidrage til at styrke livskvaliteten i yderomderåderne. Mød Hans Peter Svendler, direktør i Realdania, og hør ham fortælle om hvorfor stedet tæller, og hør mere om kampagnen.

Ved mødet vil interesserede få mulighed for at stille uddybende og afklarende spørgsmål til indhold og rammer i kampagnens første ansøgningsrunde. Det vil også være muligt at møde Erhvervs- og Vækstministeriet og høre om støttemulighederne under temaet Kvalitetsløft i kystturismen.

På mødet præsenteres dugfriske resultater fra en ny omfattende undersøgelse om danskernes holdninger og tilknytning til yderområderne. Vær med d. 9. november kl. 13-16 i Spinderihallerne i Vejle.

115 mio. kr. til udviling af livskvalitet i yderområder
De danske landdistrikter og udkantsområder er ramt af afvandring, men der er masser af potentiale til at vende udviklingen, mener man i fonden Realdania, der med en ny kampagne vil sætte fokus på yderområdernes mange fordele – smuk natur, velbevarede bygninger, lokalt engagement.

Med kampagnen, som hedder Stedet Tæller, følger en pulje på 115 millioner kroner, som kan søges af kommuner, borgerforeninger, lokale aktionsgrupper og private idémagere, der har visioner for at udnytte og udvikle herlighederne i deres lokalområde.

Læs mere og tilmeld dig på www.stedet-tæller.dk – senest d. 2. november.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *