Slagelse Kommune udskriver konkurrence om årets Landdistriktsindsats

[Slagelse Kommune] Slagelse Kommune udskriver igen i år en pris for årets landdistriktsindsats. – Der sker rigtig meget ude i landdistrikterne, og det vil man gerne honorere. Kommunen håber på mange spændende indstillinger, som afspejler de tiltag, der gør det mere attraktivt at bo kommunens landdistrikter, siger Flemming Erichsen, som er udvalgsformand for Erhvervs-, Innovations- og Arbejdsmarkedsudvalget.

Det er muligt at indstille egne eller andres indsats til prisen. For at komme i betragtning til prisen skal indsatsen have fundet sted i et landdistrikt, hvilket betyder, et område uden for byerne Slagelse, Korsør og Skælskør.

I bedømmelsen af de indstillede indsatser vil der bliver lagt vægt på, at indsatsen afspejler viljen og evnen til at støtte og forbedre vilkårene i landdistrikterne og at indsatsen kan virke som inspiration og fremstå som et eksempel, der vil kunne gennemføres i andre landdistrikter i kommunen.

Komiteen der bedømmer de indstillede indsatser består af Erhvervs-, Innovations- og Arbejdsmarkedsudvalget, formanden for Landudvikling Slagelse og et medlem af Kontaktudvalget for Lokalråd i Slagelse Kommune (KLR).

Prisvinderen vil modtage en messingplade med indgraveret titel og årstal, et beløb på 10.000 kr. og et træ til udplantning på et fællesareal. Det påregnes, at prisuddelingen finder sted i oktober.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.