Sidste debattører på plads til Landdistrikternes Dag – tilmeldingsfrist 8. oktober

[LDF] Så er der lavet aftaler med de sidste debattører, og programmet til Landdistrikternes Dag er nu helt på plads. Landdistrikternes Dag er først og fremmest din mulighed for at høre, hvad de folkevalgte politikere har af holdninger, mål, visioner og konkrete tiltag for udviklingen i landdistrikter og yderområder.

Det er også din mulighed til at stille spørgsmål til politikerne, deltage i debatten og komme med forslag til tiltag, der kan fremme udviklingen i landdistrikter og yderområder.

Fokus på finansiering, turisme og iværksætteri
Temaerne på Landdistrikternes Dag er i år ‘Finansiering af erhverv og boliger i landdistrikter og yderområder’, ‘Turisme’ samt ‘Iværksætteri og udvikling af mindre erhverv i landdistrikter og yderområder’. Carsten Hansen (S), minister for by, bolig og landdistrikter indleder dagen med et indlæg om regeringens tiltag på landdistriktsområdet for 2013.

Herefter bliver der spændende debatter med repræsentanter for brancheorgasnisationer, erhvervslivet, medlemmer af Udvalget for Landdistrikter og Øer m.fl.  

Se programmet her: Landdistrikternes Dag

Tilmelding
Af hensyn til forplejning, begrænsning på deltagerantal og adgangskontrol i Folketinget, vil vi gerne bede om tilmelding senest den 8. oktober 2013.

Meld dig til ved at sende en mail til mail@landdistrikterne.dk. Skriv ‘Tilmelding til Landdistrikternes Dag’ i emnefeltet, og oplys navn, organisation/forening, adresse, email og tlf. i din mail (30 pladser tilbage).

Deltagelse i arrangementet er gratis.

 

  

tidmeldingsfrist 8. oktober  

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.