Ryslinge Højskole sætter fokus på innovation i landdistrikter og yderområder

[Ryslinge Innovationshøjskole] Innovation, Iværksætteri og udvikling i Udkantsdanmark på en ny måde… Ingen politikere, ingen kulturradikale, men unge der giver deres bud på, hvad der skal til for at gøre udkanten mere attraktiv!

Ryslinge Innovationshøjskole danner rammen for en spændende og innovativ ROI FESTIVAL i dagene den 12. december fra 13.00 og 13. december fra 15.00 – 22.00. Innovation og kreativitet er på det tætpakkede program begge dage!

To dage i innovationens tegn
Onsdagen starter med noget så unikt som en legekonference! Leg er læring og leg kan udvikle organisationer. Landets førende eksperter inden for leg til læring og organisationsforandring har sat hinanden stævne og deler ud af erfaringer og debatterer, hvordan det bliver naturligt at lege igen!

Torsdagen står i kreativitetens tegn med teater og kreativitets lege, Live musikbands (3 scener), folkedans, kreative og artistiske workshops, grafisk facilitering og multikrea lounge. Radio Bar, open rock choir, Biograf og exhibition, Åben nonstop medie dækning og meget mere.

Samlet vil de to dage sætte gang i Udkantsdanmark på nye måder og begejstre, så alle får lyst til at gå hjem og gøre en forskel i deres lokalområde. 

Ryslinge InnovationsHøjskole og dens næsten færdiguddannede innovations & kreativitets piloter (elever) står bag dette usædvanlige og fantastiske arrangement. Der er allerede forhåndstilmeldt over 150 mennesker, så der vil være liv og leben begge dage.

Se mere om på Ryslinge InnovationsHøjskolens invitation:
www.ryslinge.nu & www.RoiFestival.wordpress.com

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.