Puljen til Grønne Ildsjæle

[Miljøstyrelsen] Der kan søges støtte til lokalt forankrede projekter i Danmark og konkrete formidlings- og debataktiviteter vedrørende nye metoder, produkter og forbrugsmønstre, som fremmer en grøn omstilling med lavere ressourceforbrug.

Samarbejdsprojekterne skal være bottom-up projekter, der styrker fællesskabet, skaber nye alliancer og forbinder nye parter. Projekterne skal være borgernære, adfærdsændrende og understøtte det lokale engagement på vej mod en grøn omstilling af samfundet. Endvidere vil der blive lagt vægt på at projekterne har et jobskabende element.

Projekter og aktiviteter kan bestå af udbredelse og styrkelse af nye uafprøvede projektideer og koncepter eller til udbredelse af allerede kendte løsninger. Der lægges vægt på at projekterne er igangsættende og dermed kan fortsætte efter puljemidlerne er ophørt. Dette er dog ikke et krav.

Der kan søges om tilskudsbeløb fra puljen på mellem 40.000 kr. og 500.000 kr pr. projekt. Ansøgninger der falder udenfor beløbsrammen støttes som udgangspunkt ikke. Der er i alt afsat 20 mio. kr. til fordeling i 2013.

Find ansøgningsskema, se vejledning, læs om tidligere støttede projekter og meget mere på Miljøstyrelsens hjemmeside

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.