Presseinvitation: Landdistrikternes Dag på Christiansborg 24. oktober 2012

[LDF] ”Danmark knækker” hører vi fra politikere og samfundsdebattører, men hvad bliver der gjort for at løse problemet, og hvad kan man gøre? Udviklingen mellem land og by er måske et af samfundets største strukturelle udfordringer for tiden. Vi ser en ændring af vores land i disse år, som vi ikke har set siden industrialiseringen.

Til Landdistrikternes Dag får borgere og interessenter fra hele landet mulighed for at diskutere udviklingen i landets landdistrikter og yderområder med Folketingets politikere. Det sker den 24. oktober 2012 i Fællessalen på Christiansborg.

Pressen er meget velkommen.

Læs pressemeddelse her: Presseinvitation Landdistrikternes Dag på Christiansborg
Se: program for Landdistrikternes Dag 24. oktober 2012

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Et svar til Presseinvitation: Landdistrikternes Dag på Christiansborg 24. oktober 2012

  1. Peder S. Gregersen skriver:

    En af de ting man kan gøre er at lade de kasserner der er i landdistrikterne være. Det hjælper noget fordi militæret jo kan kommandere folk til at arbejde på en bestemt kasserne. Jeg ved godt det er tvang i første omgang, men der sker jo det at de ansatte alligevel finder en god tilværelse, som det skete for de skatte folk der blev flyttet til Ringkøbing. Lige nu er der de bedste mulighederfor at flytte offentlige institutioner ud, fordi folk flytter med for at have et arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *