Nyt initiativ skal udbrede gode erfaringer i landdistrikter

[MBBL] Med en ny hjemmeside og et rejsehold bliver viden og inspiration om landdistrikterne nu samlet ét sted. Dermed vil ministeren for by, bolig og landdistrikter udbrede erfaringer og skabe netværk, som kan give de bedste rammer for udvikling på landet.

Viden samles ét sted
For første gang bliver viden om udvikling i landdistrikterne samlet ét sted. I dag lancerer ministeren for by, bolig og landdistrikter, Carsten Hansen, nemlig to nye tiltag, som giver overblik og inspiration på landdistriktsområdet: Hjemmesiden livogland.dk samler viden og erfaringer på en lettilgængelig måde, mens et nyt rejsehold tager ud i marken for at styrke udviklingen.

Dermed er der hjælp at hente for kommuner, ildsjæle og andre aktive kræfter, der savner overblik og inspiration til udviklingen på landet:

”På mine mange besøg rundt i landet har jeg oplevet, hvor mange spændende initiativer, der er i landdistrikterne – både i kommunalt og privat regi. Disse gode initiativer kan andre lære af, og nu gør vi det nemmere for interesserede at dele deres viden og få inspiration fra andre,” siger Carsten Hansen.

Landdistrikternes Fællesråd bidrager med cases
Landdistrikternes Fællesråd har bidraget til hjemmesiden livogland.dk med en lang række af projektbeskrivelser. Det er sket i samarbejde med ildsjæle, lokale og kommunale aktører rundt om i landet.

Se og læs mere om initiativet på ministeriets hjemmeside
Find den nye hjemmeside på www.livogland.dk
Læs om rejseholdet på www.livogland.dk/rejsehold

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.