Nedrivningspuljen er nødvendig

[Vejleposten]  Regeringen har som en del af vækstpakken afsat penge til en nedrivningspulje. Den har Vejle Kommune som andre fået en del af, mod at kommunen stiller med en medfinansiering.
Teknik og miljøforvaltningen i kommunen har opfordret lokalråd og andre til at sende ønsker ind til bygninger, der kan komme i betragtning til disse penge. Forvaltningen har efterfølgende været ude og besigtige de bygninger, der er blevet foreslået. 14 bygninger lever op til kravene for at kunne få del i nedrivningsmidlerne. Ud af dem har man prioriteret syv.

Nedrivningspuljen er vigtig for lokalområderne. I flere landsbyer står der gamle bygninger og forfalder. De skæmmer, sænker ejendomspriser i nærområdet og er måske til fare for naboer. 
Fire af de 7 bygninger ligger i Egtved-området. I Ågård findes et af de steder, der måske kan se frem til at få glæde af midlerne i nedrivningspuljen.
Siden 1999 har den gamle mølle på Bramdrupvej fået lov at stå og forfalde til stor frustration for en del af byens borgere.  Formand for Øster Starup Udviklingsråd Ole Prüsse har i den sammenhæng sagt “Det siger sig selv, at når en bygning får lov at stå i så mange år, uden der sker noget, så bliver den rigtig grim og trist at se på. Desuden så kan vi ikke lade være med at frygte for, hver eneste gang det blæser kraftigt, at nogle af naboerne skal få en flyvende tagsten eller anden fra møllen i hovedet”.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.