Næste års turister kommer på cykel – hvor skal de overnatte?

[Cykelturisme – Guldborgsund Kommune] Kom til inspirationsmøde om etablering af Bed and Breakfast til cykelturister onsdag den 30. oktober kl. 19.00. Cykelruten Berlin-København passerer Falster, og med de nye panoramaruter kommer området til at mærke en stigende efterspørgsel på overnatningssteder til cykelturister. Der er fokus på denne rute fra mange sider, så det gælder om at være med i feltet, når det kører.

Bed and Breakfast på cykelruten
Østdansk Turisme, Guldborgsund Kommune ved projekt Marielyst Resort, og Business LF inviterer til inspirationsmøde om etablering af Bed and Breakfast i nærheden af cykelruterne.

Alle er velkomne. Arrangørerne forestiller sig, at målgruppen vil være villa-ejere, der har værelser i overskud, efter at børnene er flyttet hjemmefra. De kan se frem til at møde glade mennesker og samtidig tjene en ekstra skilling, og det er jo ikke nogen dårlig kombination.

På mødet vil arrangørerne fortælle om potentialet for etablering af nye B&B’ere i Guldborgsund Kommune, og hvad cykelturisterne efterspørger. De vil også orientere om ØDTs projekt Powered by Cycling: Panorama.

Hør om andres erfaringer
Til arrangementet skal deltagerne høre fra et eller flere overnatningssteder, hvordan de bærer sig ad, og hvilke erfaringer, de har gjort sig undervejs. Det er ikke uvæsentligt, om der bliver penge til overs, når man udlejer værelser, så de kan også forklare reglerne for betaling af skal og moms. Desuden vil der være et indlæg om hvordan man bliver synlig for turisterne; hvordan man markedsfører sin B&B.

Arrangørerne glæder sig til at se rigtig mange potentielle B&B-værter den 30. oktober, så man i fællesskab kan løfte overnatningskapaciteten langs med og i nærheden af cykelruten København-Berlin.

Tilmelding
Inspirationsmødet foregår på Ny Kirstineberg Bed & Breakfast, Ny Kirstinebergvej 7-9 ved Nykøbing Falster, og der bydes på kaffe/te og kage. Tilmelding er nødvendig til aje@guldborgsund.dk eller på 2518 2321.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.