Ministerium flytter til Århus og Djursland for at lytte

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter flytter en uge i september en del af ministeriet fra København til Aarhus og Djursland. Ideen er at komme tæt på borgere og samarbejdspartnere.

 – Ved at flytte en større del af ministeriet ud i en uges tid får vi – på en lidt utraditionel måde – bedre tid til at få et indtryk af muligheder og udfordringer i Aarhus og på Djursland og til at komme endnu tættere på nogle af de problemstillinger, der særligt hører til mit ministerområde,” siger Carsten Hansen, minister for by, bolig og landdistrikter, siger Carsten Hansen (S), minister for by, bolig og landdistrikter.

Det sker fra 23. – til 27. september, hvor de cirka 25 medarbejdere fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, der tager med Carsten Hansen. I den forbindelse vil Carsten Hansen bl.a. deltage i høstfesten i Årets Landsby i Region Midtjylland, Nørager, torsdag den 26. september.

Her vil han deltager i en paneldebat med Djursland-borgmestrene og Bonderøven Frank Erichsen. I løbet af ugen skal ministeriets ansatte bl.a. på praktikophold hos landdistriktsmedarbejdere i Norddjurs/Syddjurs Kommune.

Se ministeriets program for ugen: MBBL flytter ud

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.