Lolland-Falster vil styrke kystturismen

[Guldborgsund Kommune]  Der skal være flere oplevelsestilbud på Lolland-Falster inden for lystfiskeri, kano-kajaksejlads, surfing og lystsejlads.  Med 600 km kyst, har Lolland-Falster et stort potentiale i udvikling af kystturisme.

Derfor gennemfører Business LF et projekt, der har til mål, at udvikle oplevelsestilbuddene langs med kysterne. Dette skal ske i et samarbejde med interessenter og turismeerhvervet, og derfor er disse inviteret til et opstartsmøde den 30. september hos Business LF i Holeby.

Inviterer til et bredt samarbejde med branchefolk
Projektleder Jane Errebo håber at se repræsentanter fra mange foreninger og interessenter inden for lystfiskeri, kano-og kajaksejlads, surfing og lystsejlads til dette første møde, hvor mulighederne for samarbejde, udvikling og fælles markedsføring vil blive drøftet.

Med projektet ønsker Business LF at øge antallet af tilbud om oplevelser i havnene og i de kystnære områder på Lolland-Falster. Desuden skal der være et øget fokus, på kvaliteten af oplevelsestilbud inden for området. Projektet løber til udgangen af 2014.

Invitationer er sendt ud og Business LF ser frem til et spændende møde. Hvis du ikke har modtaget invitationen er du velkommen til at kontakte Jane Errebo på mail: je@businesslf.dk for at få tilsendt invitationen – eller blot tilmelde dig!

Business LF gennemfører udviklings- og markedsføringsprojektet ”kystnære oplevelser på Lolland-Falster” med støtte fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, EU’s Fiskerifond og fra kommunerne Guldborgsund og Lolland.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.