Landdistriktsantologi fra CLF udkommer til jul

[Center for Landdistriktsforskning] Der har de sidste par år været meget fokus på landdistrikterne – såvel deres udviklingspotentiale som problemer. Den øgede opmærksomhed fra politikere, borgere, journalister og andre interessenter kræver en let tilgængelig viden, som kan kvalificere debatten yderligere.

Livsvilkår og udviklingsmuligheder på landet
Til jul udgiver Center for Landdistriksforskning (CLF), Syddansk Universitet en antologi om livvilkår og udviklingsmuligheder på landet. Formålet med antologien er at formidle relevant viden om livsvilkårene i de danske landdistrikter. Bogen rummer 23 letlæselige, populærvidenskabelige og velillustrerede kapitler, der belyser nogle af de vigtigste emner inden for forskningen og den aktuelle debat.

Emnerne indbefatter den økonomiske udvikling, national og kommunal landdistriktspolitik, støtteprogrammer, børns vilkår, mediebilledet af landdistrikterne, fysisk planlægning, de nye tilflyttere, muligheder for øget bosætning, landboturisme, erhvervsudvikling, skolelukninger, biblioteker og kirkeliv.

Læs mere om antologien i folderen, hvor du også kan forudbestille et eksemplar hos Syddansk Universitetsforlag. Antologiens er redigeret af professor, Gunnar Lind Haase Svendsen, CLF.  

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.