Landdistrikternes Fællesråd til møde med Folketingets udvalg for Landdistrikter & Øer

[LDF] Formand Steffen Damsgaard og sekretariatschef Kirsten Bruun mødte tirsdag den 25. oktober udvalget i ca. en halv time ved det, der officielt kaldes en deputation (foretræde). Efter en kort præsentation af Landdistrikternes Fællesråd fremlagde Steffen Damsgaard og Kirsten Bruun de tiltag, events, projekter og resultater, som Landdistrikternes Fællesråd er involveret i.

Efterfølgende blev organisationens politiske interessevaretagelse gennemgået, og som oplæg til finanslovsforhandlingerne for 2012, fremlagde Steffen Damsgaard de basale rammevilkår, som har stor betydning for udviklingen og væksten i landdistrikterne.

Hovedoverskrifterne i oplægget om de basale rammevilkår var: Fysisk bosætning, erhvervsudvikling/ iværksætteri, uddannelsesmuligheder, infrastruktur/tilgængelighed og tryghed og sundhed. Det gav anledning til en række gode spørgsmål fra udvalgets medlemmer, som blev besvaret, inden det blev aftalt, at Landdistrikternes Fællesråd skulle fremsende yderligere materiale til udvalgets medlemmer på en lang række områder.

Landdistrikternes Fællesråd ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med Udvalget for Landdistrikter & Øer, hvilket allerede blev indledt ved mødet.

Formand for udvalget for Landdistrikter & Øer er Hans Chr. Schmidt og næstformand er Simon Kollerup.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *