Landbrug & Fødevarer begejstret for ny minister

[Landbrug & Fødevarer] Der er stor ros fra landbrugs- og fødevarebranchen til den nyudnævnte erhvervs- og vækstminister, Henrik Sass Larsen, der har gjort landbruget til en førsteprioritet.  

Den danske landbrugs- og fødevarebranche skal skabe jobs. Den skal skabe vækst i Danmark, og det skal erobre vækstmarkeder i udlandet. Den nye erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S) har store ambitioner for den danske landbrugs- og fødevarebranche, som han har gjort til sin politiske førsteprioritet.

Mange arbejdspladser i yderområder
Udmeldingen vækker stor begejstring i landbrugs- og fødevarebranchen, der finder det helt naturligt, at den skal være med til skabe vækst i Danmark.

– Det er en rigtig positiv udmelding, Henrik Sass Larsen kommer med. Og den giver også god mening, da vores branche jo er en af de største bidragydere til eksporten og samtidig er vi en af de brancher, der skaber flest industriarbejdspladser i Udkantsdanmark. Så vi hilser bestemt ministerens udmelding velkommen, udtaler koncerndirektør i Arla, Jais Valeur til Landbrug & Fødevarers netmedie Foodculture.dk.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.