Invitation: Trænger din lokale landsbykøbmand til en saltvandsindsprøjtning?

LAG Ringkøbing-Skjern inviterer til 10 lokale udviklingsforløb i 10 danske landsbyer. I 2011 og 2012 gennemførte LAG Ringkøbing-Skjern sammen med en række landsbyer i Ringkøbing-Skjern Kommune det lokale projekt ”Fremtidens Detailhandel i Landdistrikterne”.

Projektet var en stor succes, og for at kunne dele ud af projektets gode erfaringer har bestyrelsen for LAG Ringkøbing-Skjern søgt og modtaget midler gennem Landdistriktspuljens Forsøgsmidler.

Købmænd og lokalsamfund
Midlerne danner afsæt for projektet ”Købmand og Lokalsamfund” – et initiativ, der gennem videndeling og erfaringsformidling skal understøtte lokale ønsker og initiativer i 10 udvalgte danske landsbyer.

Derfor indkalder bestyrelsen for LAG Ringkøbing-Skjern ansøgninger fra alle interesserede danske landsbyer om deltagelse i 10 lokalt afholdte udviklings- og rådgivningsforløb.

Der bliver i forbindelse med projektet udarbejdet en vejledende værktøjskasse, og alle interesserede landsbysamfund opfordres til at søge om gratis hjælp til inspiration til et lokalt projektudviklingsforløb bakket op af tre lokale møder med rådgivningsbistand.

Ansøgning om deltagelse
Hvis en landsby har lyst til at indgå i et konkret udviklingssamarbejde for at sikre fremtiden og overlevelsesmulighederne for den lokale købmand, skal der fremsendes en begrundet ansøgning om deltagelse senest den 1. december 2013.

Vejledning og udvælgelseskriterier kan ses på www.lag.rksk.dk.
Ansøgningen på max. to sider sendes pr. mail til mail suzanneditlevsen@gmail.com

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.