Invitation til dialogmøde om det nye frivillighedscharter

Kom til dialogmøde og bliv inspireret til det lokale arbejde med det nye frivillighedscharter for samspillet mellem den frivillige og den offentlige verden. Sådan lyder invitationen fra styregruppen for frivillighedscharteret og fem værtskommuner, der er medarrangører af fem regionale dialogmøder, som bliver holdt fra den 23. – 31. oktober 2013. 

I juli 2013 blev det nye “Charter for samspil mellem den frivillige verden og det offentlige” offentliggjort. Charteret skal realisere visionen om et tæt samspil mellem den frivillige verden og det offetlige i alle landets kommuner og regioner. Med dialogmøderne får du mulighed for at sætte dit aftryk på fremtidens samarbejde.

Læs invitationen og se, hvor og hvornår dialogmødet holdes i din region: Invitation dialogmøde  

Landdistrikternes Fællesråd involveret i processen
Bag charteret står bl.a. Kulturministeriet, Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, Økonomimini- og Indenrigsministeriet, Social-, Børne- og Integrationsministeriet, Frivilligrådet og Dansk Ungdoms Fællesråd.

Steffen Damsgaard, formand for Landdistrikternes Fællesråd, har været meget invoveret i processen og har talt de frivillige i landdistrikternes sag i dialogen med toppolitikerne.
 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.