Husk at melde dig til De Frivilliges Dag på Sjælland

[LDF] Nu nærmer De Frivilliges Dag på Sjælland sig, og hvis jeres lokalråd, borgerforeninger og landsbyråd ikke har tilmeldt sig endnu, så er det tid til at gøre det. Vi håber at se så mange som muligt til arrangementet. Det foregår lørdag den 20. april 2013 kl. 9.30-15.30 i Ringsted Sportscenter, Tværallé 8, 4100 Ringsted.

Se programmet: De Frivilliges Dag – Ringsted.
Du kan tilmelde dig på vores online tilmeldingsformular eller sende en mail til kb@landdistrikterne.dk

Uden frivillige – ingen udvikling i landsdbyer og landdistrikter
Det er ildsjælene og de frivillige, der skaber fremdrift. Det er dem, der sætter projekter i gang og sørger for, at der sker en lokal udvikling, men der bliver lagt større og større opgaver på de frivilliges skuldre. Derfor har de brug for energi og inspiration, så de ikke brænder op, og det handler De Frivilliges Dag om.

Til arrangementet vil tre ildsjæle fra hver sit område præsentere projekter fra deres landsby. Deltagerne vil udveksle erfaringer og diskutere, hvornår det giver energi at være frivillig, og hvornår det tager energi at være frivillig. Der vil desuden være en workshop om, hvordan vi som frivillige kan bruge ressourcerne bedre. Det gælder både de menneskelige og økonomiske ressourcer.

Temadagen er arrangeret af Landdistrikternes Fællesråd og Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikters rejsehold.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.