Horne Land bliver første Blomstrende Landsby på Fyn

Der er lagt op til en rigtig festdag, når Horne Land lørdag den 24. september får den første blomst i projekt Blomstrende Landsby. Det markeres med flaghejsning og en lang række aktiviteter i både Bøjden, Dyreborg og Horne.

Formanden for Fynskomiteen for Blomstrende Landsby, fhv borgmester Jørgen Otto Jørgensen, Æreskøbing, taler først ved formiddagens flaghejsninger i Bøjden og Dyreborg og over middag i Horne, hvor han officielt udnævner Horne Land som Blomstrende Landsby.

Det sker på Horne Skole, inden selve flaghejsningen ved gadekæret.

I borgmester Hans Jørgensens fravær bliver kommunens officielle repræsentant, viceborgmester Bo Andersen. Hovedtaler ved flaghejsningen ved gadekæret bliver tidl. overvismand Christen Sørensen.

Der er planlagt en hel masse aktiviteter for at fejre den officielle status som Blomstrende Landsby. Se dagens fyldige program: Flyer Horne Land Blomstrende Landsby

Læs også: Horne vil have et levende landsbyliv

Hvad er Blomstrende Landsby?
Blomstrende Landsby er Danmarks mest omfattende udviklingsprogram for landsbyer. Programmet giver mulighed for at synliggøre de velfungerende lokalsamfund i Danmark og deres indsats for at gøre det attraktivt at bo og leve på landet. 

Programmet giver de danske landsbyborgere en unik mulighed for at skabe egen strategisk udvikling og dermed sætte kursen og farten i deres eget lokalsamfund.

Såfremt viljen og initiativet er tilstede har alle landbyer i Danmark mulighed for at blive Blomstrende Landsby. Der findes i dag 6 Blomstende Landsbyer, mens 13 er under optagelse.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *