Fælles brev til ministrene: Lav en særskilt pulje til aktiviteter for børn og unge i landdistrikterne

[LDF] Landdistrikternes Fællesråd har sammen med LandboUngdom, 4H og Landbrug &  Fødevarer sendt et fælles brev til fødevareminister Mette Gjerskov (S) og minister for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen (S). I brevet opfordrer vi ministrene til, at der i det kommende danske landdistriktsprogram 2014-2020 afsættes midler til aktiviteter for børn og unge i landdistrikterne.   

Udviklingen i landdistrikterne ligger vores organisationer meget på sinde, og i den forbindelse er ikke mindst en indsats for børn og unge i landdistrikterne afgørende.

Sådan indledes det fælles brev, der blev sendt til fødevareminister Mette Gjerskov (S) og minister for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen (S) torsdag den 20. juni.

Læs brevet her: Fælles brev børne- og ungepulje  

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

1 Response to Fælles brev til ministrene: Lav en særskilt pulje til aktiviteter for børn og unge i landdistrikterne

  1. Tove Marquardsen skriver:

    Tak for jeres initiativ. Håber der bærer frugt.
    Vi har i landsbyrådet haft stor glæde af de tidligere puljer et par gange. Ikke store beløb, men beløb, der gjorde det muligt at lave madværksteder, fortælle- billedværksteder, bevægelse i det fri og sidst men ikke mindst Performance Art i yderste klitrække. En udløber af dette blev opført ved Mårup kirke søndag den 30. juni. En spændende og meget anderledes fortolkning af den lokale historie – læse mere og se fotos på Facebook Havtornens Rige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *