Den nye busomlægning forsætter med at pine mindre byer i Svendborg Kommune

[Fyens Stiftstidende] Forandring fryder. Bare ikke når det kommer til busruterne. Det er, hvad borgerne i de mindre byer i Svendborg Kommune har at sige, når det kommer til busomlægning. Busomlægningen resulterer i, at det bliver sværere at komme til og fra de små byer med offentlig transport.

Bente Jørgensen, medlem af Gudme Lokalråd forklarer: – Det er jo svært at komme både frem og tilbage, når den sidste bus fra Svendborg allerede kører kl. 16.20, siger hun til Fyens Stitstidende.

Siden busomlægningen tilbage i august har Fyns Amts Avis modtaget adskillige henvendelser fra borgere fra bl.a. Ollerup, Stenstrup og Tåsinge, der ikke kan se fordelene ved de nye busruter. – Jeg kender folk, som faktisk er flyttet fra området efter busserne blev lagt om, fordi det var umuligt for dem at komme herfra. Lørdag og søndag kører der ingen busser overhovedet, tilføjer Bente Jørgensen.

Den store utilfredshed med de nye busruter har fået Olga Madsen fra Tåsinge til at flytte væk fra øen og ind til byen. – Jeg har simpelthen opgivet og er blevet skrevet op til en bolig i Svendborg.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.