Åbent samråd om strandbeskyttelseslinjen

[ULØ] Udvalget for Landdistrikter og Øer har kaldt fungerende miljøminister Pia Olsen Dyhr (SF) i åbent samråd om strandbeskyttelseslinjen. Samrådet er åbent for alle og finder sted tirsdag den 25. juni 2013 kl. ca. 15.00 i værelse 2-133 på Christiansborg.

Udvalget har anmodet miljøministeren om at redegøre for administrationen af strandbeskyttelseslinjen. Det skal ske på baggrund af en række sager fra Venø.

Udvalget har bl.a. anmodet miljøministeren om at redegøre for:

– Hvordan ministeren ser på sagerne ift. Venøs udviklingsplan, som har til hensigt at skabe udvikling på Venø og gøre Venø til et attraktivt bosætningsområde og et egnet udgangspunkt for erhvervsaktive borgere.

– Om ministeren mener, at sagerne samlet set er i overensstemmelse med intentionen om, at den udvidede strandbeskyttelseslinje på de små øer skal administreres mere liberalt, når forholdene og hensynet til øernes erhvervsmæssige udvikling kræver det.

Tilmelding
Samrådet er åbent for alle, men tilmelding er nødvendigt også for pressen. Tilmelding skal ske senest kl. 11 dagen inden, samrådet bliver afholdt. Du kan tilmelde dig til udvalgsassistent Tommy.Jorgensen@ft.dk / 3337 5534.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.