300 nye arbejdspladser til landkommune

Bestyrelsen i slagterikoncernen Danish Crown har netop besluttet at placere et storslagteri i Vejen Kommune. Beslutningen glæder naturligvis borgmester Egon Fræhr, og han ser store vækstmuligheder i det kommende slagteri.

– I Vejen Kommune har vi en stærk tradition, hvad angår landbrug og virksomheder inden for fødevareområdet, men landbrug og fødevareområdet er i det hele taget rigt repræsenteret i hele Sydjylland. Jeg er derfor overbevist om, at det nye slagteri vil gavne udviklingen ikke bare i Vejen Kommune, men kan blive en løftestang for vækst og udvikling i hele regionen.

En vigtig årsag til beslutningen er, at Vejen Kommune er centralt placeret i forhold til de jyske kvægbestande.

Store forventninger i Holsted
Det nye storslagteri kommer til at ligge i byen Holsted, og her har man ikke mindst store forventninger til den nye virksomhed.

– Det bliver en helt ny Holsted by. Det vil give arbejdspladser og følgevirksomheder, der kommer til byen, siger Brian Thaysen til dr.dk/p4.

Byggeriet af slagteriet ventes færdigt, så de første slagtnminger kan ske i begyndelsen af 2014. Udgifterne til selve byggeriet ventes at løbe op i omkring en halv milliard kroner, og Danish Crown forventer at beskæftige 300 medarbejdere på det kommende storslagteri.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.