Konsulent til politisk interessevaretagelse

Interesserer du dig for politik, interessevaretagelse samt udvikling af lokalsamfund? Så er stillingen som konsulent i Landdistrikternes Fællesråd måske noget for dig.

Som konsulent i Landdistrikternes Fællesråd bliver du en del af en interesseorganisation med stor politisk gennemslagskraft. Fællesrådet er talerør for en række landsdækkende organisationer, 55 kommuner, lokale aktionsgrupper, landsbyer og landdistriktsråd, og arbejder for at skabe vækst og udvikling i hele Danmark.

Stillingen er forankret i Team Presse, Politik og Jura og har fokus på politisk interessevaretagelse, interessentkontakt samt projektarbejde i et vist omfang. Du kommer bl.a. til at procesfacilitere vores to partnerskabsprojekter om ’mikroturisme’ og ’vidensudveksling’ samt assistere teamet i den løbende sagsbehandling og generel politisk rådgivning.

Arbejdet i Landdistrikternes Fællesråd handler i høj grad om at kunne begå sig i mange forskellige sammenhænge – fra landsbyer og landdistrikter til ministerier og styrelser. Du skal derfor kunne arbejde både praktisk og teoretisk med et bredt sagsområde.

Dine kvalifikationer

Du skal trives i en politisk og afvekslende hverdag, hvor tingene går stærkt, og hvor der er mange bolde i luften på én gang. Vi lægger vægt på, at du er en stærk skriftlig kommunikator, kan omsætte akademiske analyser til skarpe budskaber og drive samarbejdsprojekter om turisme og erhvervsudvikling. Vi lægger desuden vægt på, at du er struktureret, ansvarsbevidst og har et godt humør.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse eller anden relevant uddannelse
  • Kan kortlægge interesser og omsætte analyser til handling og produkter, der taler ind i en politisk og offentlig kontekst
  • Har forståelse for samfundstendenser og processer i forbindelse med politikudvikling
  • Kan procesfacilitere og drive samarbejdsprojekter
  • Har erfaring eller interesse for politisk interessevaretagelse
  • Har 1-2 års erfaring fra stat, kommune, region eller interesseorganisation

Vi tilbyder

Landdistrikternes Fællesråd kommunikerer direkte med folketingsmedlemmer, ministre og embedsmænd i ministerier, kommuner og regioner. Som en mindre organisation er vi i stand til at handle hurtigt og agilt. Vi starter debatter, arrangerer høringer, konferencer og lignende og sætter dagsordenen i medierne på landdistriktsområdet. Vi er tillige national sparringspartner for centraladministrationen og Folketinget.

Vi tilbyder en spændende stilling i en organisation med vinden i ryggen. Som konsulent i fællesrådet vil du være i tæt berøring med de politikområder, vi arbejder med, som omfatter alt fra bosætning til infrastruktur, uddannelse, erhverv samt sundhed og tryghed. Du sidder tæt på beslutningerne og bidrager til at få tingene til at ske.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling som konsulent med primært arbejdssted i Egtved og mulighed for hjemmearbejde eller arbejdsplads i Aarhus i et vist omfang. Forventet tiltrædelse 1. august 2019.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til kvalifikationer svarende til 1-2 års erfaring fra en lignende stilling.

Send din ansøgning, CV og relevante dokumenter, med emnefeltet ”Konsulent”, senest den 7. juni kl. 12.00ppj@landdistrikterne.dk. Vi forventer at holde samtaler i uge 25 og 26.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte kontorchef Noa Jankovic på tlf. 71 70 82 49 eller chefkonsulent Mette Korsholm på tlf. 53 85 01 27.