Landdistriktskonference på Gisselfeldt

Med fokus på udviklingen af landdistrikterne i Region Sjælland inviterer Landliv A/S til landdistriktskonference i Ridehuset Gisselfeld kl. 8.15 til 17.00. Konferencens formål er at diskutere, hvordan vi ved fælles indsats skaber en region, der står stærkt i fremtidens Danmark, og hvordan regionen udnytter de udviklingsmuligheder, der allerede eksisterer i området.  Ved konferencen vil Fødevareminister Hans Chr. Schmidt tale om indholdet i Det Danske Landdistriktsprogram 2007-2013. Sammen med ministeren vil en række markante repræsentanter fra kommuner, erhvervsliv, borgerforeninger mv. give deres bud på mulighederne for at styrke landdistrikternes udvikling.

Borgmester fra Tornved Kommune Jens Stenbæk taler om lokaldemokrati og lokalstyring, Billedkunstner Kis Nellemann taler om LandArt Lolland Falster og Lektor Jørgen Møller, Institut for Samfundsudvikling og Planlægning på Aalborg Universitet taler om ”Landdistrikternes landsbyer. Hvad skal vi bruge dem til i fremtiden”. Med oplægsholdernes forskellige vinkler på landdistriktsudvikling er der god mulighed for at få et grundigt indblik i udviklingen i Region Sjælland.  

Målgruppen for konferencen er bred og favner både regionens politikere, beslutningstagere og foreninger fra landsbyer og landdistrikter, fødevareproducenter og øvrige erhvervsdrivende i landdistrikterne, græsrødder og ildsjæle. Konferencen henvender sig endvidere til repræsentanter fra institutioner og netværk der arbejder med udvikling af vores landsbyer og landdistrikter i bred forstand. 

I frokostpausen åbner en række stande, der dækker forskellige temaer i forbindelse med landdistriktsudvikling, og der er mulighed for at gå en tur i Gisselfelds Park, der går for at være en af Nordeuropas smukkeste.

Efter konferencen er der endvidere mulighed for at få en guidet rundvisning i parken ved landskabsarkitekt Greg Kobett. 

Alle er velkomne til at deltage. Deltagergebyr 350,- pr. deltager. Der er dog for privatpersoner og frivillige foreninger en reduceret pris på 150 kr. pr. person. 

Information og tilmelding

Yderligere information om konferencen og om Landliv a/s kan fås ved henvendelse til Vibe Engel på telefon 20 19 29 12 eller vew@sec.dk Tilmelding skal ske senest fredag den 9. juni 2006 på e-mail til Landliv@bp-u.dk, til Bp-u på telefon 5470 6799 eller til Storstrøms ErhvervsCenter på telefon 5535 3030 

Adresse

Ridehuset, GisselfeldGisselfeldvej 124690 Haslev 
Dette indlæg blev udgivet i Kalender-2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *