Energimesse: Energisk lørdag for alle

Balling Hallen, lørdag d. 26. januar kl. 10.00 – 16.00

Program:

Parterne bag et spændende energiprojekt i Skive Kommune * har hermed fornøjelsen af at invitere til en energisk lørdag – energimesse – i Balling Hallen.

Bag projektet står EnergiMidt og Landsforeningen af Landsbysamfund (LAL), som med dette spændende oplæg til en indholdsrig lørdag håber, at mange familier vil lægge vejen forbi Balling Hallen til en inspirerende og lærerig energidag.
 
Opvarmning af nye og gamle huse, biobrændsel, halmhuse, solvarme eller jordvarme? Elsparepærer, finske flex-ovne, isoleringsmaterialer, energirigtige husholdningsmaskiner? Disse og mange andre emner vil de udstillere, der hver især har stor erfaring og kompetence på områderne, komme ind på.

Som besøgende kan du hente gratis rådgivning til netop dine ønsker og behov!

For børn og unge er der spændende aktiviteter i form af fysisk udfoldende gennem leg og gymnastik, og for de lidt større børn vil fysikstuderende fra Århus Universitet sørge for et festfyrværkere af forsøg fra fysikkens forunderlige verden – krydret med Show Dance fra de dygtige dansere hos Dance Studio Funch-Nielsen & Skive Sportsdanserforening Fremad.

Vel mødt til en energisk familiedag i Balling Hallen.

Hilsen

Landsforeningen af Landsbysamfund, EnergiMidt og Landdistrikternes HUS
                       

*Projekt: “Teknisk og miljømæssig optimal energianvendelse i landsbyer og landområder set fra et brugersynspunkt i Skive Kommune”. Der er i den forbindelse afholdt 9 borgermøder rundt i landsbyerne i efteråret 2007.

Dette indlæg blev udgivet i Kalender-2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *