Viborg Landsbysammenslutning er nyt medlem i Landdistrikternes Fællesråd

Den nystiftede forening Viborg Landsbysammenslutning, der repræsenterer landsbyerne i Viborg Kommune, er blevet medlem i Landdistrikternes Fællesråd.
 
I slutningen af november sidste år lykkedes det at danne foreningen Viborg Landsbysammenslutning på en stiftende generalforsamling, der blev afholdt på Rådhuset i Viborg. Nu er foreningen blevet medlem af Landdistrikternes Fællesråd, som er den overordnede landdistriktsorganisation i Danmark. 
 
– Jeg er meget glad for at kunne byde Viborg Landsbysammenslutning velkommen i Landdistrikternes Fællesråd. Vi oplever for tiden en stor medlemsfremgang og er glade for at kunne få landsbyerne i Viborg med på holdet, udtaler Steffen Damsgaard, der er formand for Landdistrikternes Fællesråd.
 
Også formanden for Viborg Landsbysammenslutning, Lone Kastberg, glæder sig til samarbejdet.
 
– Det er vigtigt for Viborg Landsbysammenslutning at opbygge et netværk og trække noget ekspertise, der matcher vores behov. Dette kan vi få igennem et medlemskab af Landdistrikternes Fællesråd, som er en markant aktør og et tydeligt talerør for landdistrikterne, siger hun. 
 
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Viborg Landsbysammenslutning er nyt medlem i Landdistrikternes Fællesråd

  1. Hvor er jeg enig, men hvem har råd til at stå op mod de store spillere som bilka?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *