Sommerhusudpegninger er en succes!

Selvom der i flere medier i den forgangne uge blev skrevet at sommerhusudpegningerne fra 2006 til 2010 var et flop på grund af manglende salg af grundene, så er det ikke en holdning som Landdistrikternes Fællesråd deler.

Formand Steffen Damsgaard udtrykker, udpegningerne af nye sommerhusgrunde vil blive en langsigtet succes uden tvivl. Langt de fleste områder er udpeget i en tid med finanskrise og samfundskrise, som gør at goder som sommerhuse vil være mindre efterspurgte i en periode.

Udviklingen med efterspørgsel efter sommerhuse vil komme igen – uden tvivl.

Nu er kommunerne klar med områder hvor aktørerne kan bruge tiden til at udstykke grundene så man er klar når efterspørgslen kommer for alvor igen.

Desværre er områderne udpeget bag eksisterende sommerhusområder, og ikke fx ved siden af eksisterende områder som gør at vi hele tiden sikrer de mest attraktive områder. Det er en problemstilling der skal arbejdes videre med til næste fase, slutter Steffen Damsgaard

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

1 Response to Sommerhusudpegninger er en succes!

  1. Pingback: Lokalråd 4262 – Et lokalsamfund i udvikling » Blog Archive Landdistrikterne.dk / nyhedsmail 15. april 2011 » Lokalråd 4262 - Et lokalsamfund i udvikling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *