Samspil på kryds og tværs

[Landliv] 60 lokale aktive var samlet til Ildsjælekonference i Region Sjælland om temaet ”Samspil på kryds og tværs”. Konferencen viste, at der er masser af liv og kraft i de lokale netværk, som vil gøre en indsat for at udvikle deres lokalområde.
”Jeg deltager så ofte som muligt. Vi er ligesindede, vi tumler med de samme udfordringer i hverdagen. På konferencen kan vi danne netværk og inspirere hinanden – samtidig med at vi får præsenteret den nyeste forskning indenfor landdistriktsudvikling. Når jeg kører hjem fra konferencen føler jeg mig ”høj” og fuld af energi – parat til at lægge fornyede kræfter i mit arbejde i mit lokalområde. På konferencen kan jeg finde løsninger på konkrete problemstillinger, jeg får masser af input til det fremadrettede arbejde i mit lokalområde” Lars Schou Pedersen, Lokalrådet for Hejninge & Stillinge Sogne.

En del af Region Sjællands strategi for bæredygtig udvikling, Lokal Aganda 21 er en gang årligt at give de mange ildsjæle i regionen mulighed for at mødes, få inspiration og styrke samarbejdet på kryds og tværs.

Læs hele artikle her: http://www.presswire.dk/default.asp?o=1&pid=53186

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *