Frie Børnehaver og Fritidshjem på ny kurs

[Frie Børnehaver og Fritidshjem] Hovedbestyrelsen for Frie Børnehaver og Fritidshjem har besluttet at forlade Daginstitutionernes Landsorganisation (DLO) og er fremover en selvstændig forening, uden organisatorisk tilknytning til de kommunale daginstitutioner. Det blev desuden besluttet at sige nej til at melde de selvejende institutioner ind i Dansk Erhverv.
Formålet med enegangen er at give de private og selvejende daginstitutioner bedre muligheder for at udvikle og lancere egne initiativer. Samtidig er der udbredt utilfredshed med DLO’s indsats.

Vælger at sætte ny kurs
– Vi har savnet nye initiativer fra DLO’s side og vælger nu selv at sætte en ny kurs. Vi ønsker at støtte projekter, der peger fremad, og mener ikke, at vi fremover kan basere samarbejdet med kommunerne alene på en gold kritik, lyder det fra Frie Børnehaver og Fritidshjem. Som led i den nye selvstændighed skal landsformand Jens Terp fremover arbejde på fuld tid for foreningen. Man har nedsat en ny ledelse og forbereder effektiviseringer og besparelser i administrationen.
Frie Børnehaver og Fritidshjem er paraplyorganisation for 450 selvejende og private daginstitutioner.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *