Borgerne bidrager til at udvikle landsbyen

Favrskov Kommune sætter i samarbejde med Landsbyrådet og LAG Favrskov gang i landsbyudviklingen og afholder lige nu borgermøder i 20 landsbyer i kommunen. I denne uge inviteres til borgermøder i Skjoldelev, Houlbjerg og Vellev. Mandag 12. september er der møde i Skjoldelev Forsamlngshus, tirsdag 13. september er der møde i Houlbjerg Forsamlingshus og onsdag 14. september er der møde i Vellev Forsamlingshus.
Borgermøderne begynder klokken 19.00 – i Houlbjerg og Vellev er der fællesspisning inden borgermødet fra klokken 18 til 19.
 
På borgermøderne holder Karsten Gram, konsulent fra Landdistrikternes hus, oplæg om landsbyudvikling. Efterfølgende guider han de fremmødte landsbyboere igennem forskellige øvelser, hvor der udvikles idéer til hvordan du som borger kan bidrage til at udvikle landsbyen i fremtiden.
 
Borgermøderne er startskuddet til et større projekt, hvor Favrskov Kommunes planafdeling i samarbejde med LAG Favrskov, Landsbyrådet og borgerne i de forskellige landsbyer udarbejder fremtidige udviklingsplaner for kommunens landsbyer. I nogle landsbyer skal der også laves landsbylokalplaner.
 
Borgermøderne forløber i 2011 og forår 2012, og der har allerede været afholdt møder i Skjød, Haldum, Ødum, Grundfør, Voldum og Lading/ Fajstrup.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *