Blomstrende Landsby udnævnt til Årets Landsby

Vester Nebel, der i foråret blev udnævnt til Blomstrende Landsby er kåret til Årets Landsby i Esbjerg Kommune. Når valget er faldet på Vester Nebel skyldes det flere forhold: Landsbyen har en utrolig evne til at engagere folk i det frivillige arbejde. Og da EU har udpeget 2011 til europæisk år for frivilligt arbejde til fremme af aktivt medborgerskab, passer Vester Nebel flot ind i EU`s hensigt om at synliggøre dette frivillige arbejde.

Vester Nebel er endvidere i den heldige situation, at der ikke bare er tale om ”Tordenskjolds soldater”. Det vrimler med frivillige, der brænder for at gøre en forskel.

I forhold til landsbyens størrelse (der er ca. 350 husstande i sognet med 830 indbyggere, hvoraf ca. halvdelen bor i byen) er der et imponerende aktivitetsniveau i landsbyen, så enhver må blive forpustet og måske en smule misundelig.

Læs mere her: http://www.esbjergkommune.dk/forside/nyheder/nyhed/[CluArNifFdJcF7Y4xylpStyOuxInvk_E430uB72RJs0=]/Vester%20Nebel%20k%C3%A5ret%20til%20%C3%A5rets%20landsby%202011%20i%20Esbjerg%20Kommune.aspx

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *