S: Liberaliseringspres gør posten dyr og dårlig

Socialdemokraterne skriver:
Regeringens pres for en hurtig liberalisering af Post Danmark går ud over forbrugerne i form af ringere service og højere priser. Det mener Benny Engelbrecht, der er Socialdemokraternes postordfører.
 
Onsdag 23. januar 2008
 
– De problemer vi ser med Post Danmark i øjeblikket, hvor vi hører om ringere service i landområderne og dyrere ydelser, skyldes at Post Danmark forsøger at gøre sig klar til en liberalisering. Regeringen signalerer, at den ønsker en hurtig liberalisering, og det reagerer Post Danmark naturligvis på, siger Benny Engelbrecht.
Benny Engelbrecht minder om, at det ikke haster med en liberalisering af postvæsenet. Det behøver først ske i 2011, hvor det bliver pålagt af EU.
– Og når vi taler liberalisering, så er det helt afgørende, at det bliver med forbrugerne i fokus. Det handler ikke om, at nogen skal ind og plukke de lavthængende frugter i Post Danmark. Hvis ikke en liberalisering kommer til at være i forbrugernes interesse, giver det ingen mening at liberalisere, siger Benny Engelbrecht.
Socialdemokraterne opfordrer regeringen og Post Danmark til at sætte farten ned med hensyn til liberaliseringsplanerne og i stedet koncentrere sig om at få Post Danmark til at levere bedre service til forbrugerne.
Yderligere oplysninger: Benny Engelbrecht 3337 4119

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder-2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *